top of page

Returret

Du har ret til at fortryde dit køb i følge Forbrugeraftaleloven, dog skal varen returneres til os senest 14 dage efter at du har modtaget den. Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortryder du købet af et pakke produkt skal alle dele af produktet returneres da det betragtes som én samlet vare. Det er ikke muligt kun at fortryde købet af en del af produkt pakken.

Vi gør opmærksom på at varen skal returneres uden ibrugtagning, da det er åbenbart at en ibrugtagning af varen udgør en væsentlig forringelse af varens værdi. Dette skyldes at en vare der er taget i brug ikke kan gensælges som ny, og dermed ikke længere er i væsentligt samme stand som ved leveringen.

Det er ligeledes et krav, at disse varer returneres intakt i den originale emballage, som varen blev leveret i. Manglende eller beskadiget original emballage, resulterer i, at din fortrydelsesret bortfalder.

VIGTIGT!

De håndmalede og mundblæste julekugler, skal være sendt forsvarligt i beskyttende emballage.

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten for at sende varen retur til os.

Tilbagebetaling sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes. Du bedes vedlægge dit konto og reg. nr. så vi kan overføre pengene direkte til din konto.

Returvarer håndteres løbende i takt med at de bliver modtaget. Er din vare ikke returneret til dig igen eller hører du ikke fra os inden for 9 dage, bedes du venligst kontakte os.

Bemærk, returvarer sendt pr. efterkrav modtages IKKE!

Returvarer sendes til:

www.juledroemme.dk
Poul Nielsen Vænget 20
5250 Odense SV
Att.: Returvarer

  • Black Facebook Icon
bottom of page