top of page

Om Os

Hedvigs_hus.jpg

Hedvig’s hus Læsø; min mormor’s smukke og gamle tangtægte hus , et sted hvor mange skønne og dejlige juleaftner er blevet til vidunderlige minder som aldrig bliver glemt.....

Der var engang...

“Der var engang…“ den sætning  starter mange eventyr med, og sådan starter Juledrømme by Pedersen´s eventyr også. En barndom hvor december stod i meget høj kurs,- noget man allerede fra det tidlige efterår  havde gået og glædet sig til. En mor og mormor der lavede alt selv fra bunden af, om det var mad , småkagerne eller juledekorationerne -  ja så var det hele hjemmelavet og skabt  med kærlighed og i fællesskab. Jeg kan stadig huske det pyntede juletræ,- som i øvrigt altid først blev pyntet d 23 december, når alle i huset var gået til ro ….At vågne op til det meget smukke juletræ, som i den mørke morgen stund skabte lys, varme og glæde med sine magiske julekugler i mange afskygninger og farver. Forventningens glæde som havde stået på i lang tid blev endelig indfriet … juleglæden og julefreden var endelig kommet.

I Juledrømme by Pedersen designer vi selv vores smukke og unikke julekugler med stor hjælp fra vores samarbejdspartnere i udlandet. Dvs. vi kommer på ideerne og de hjælper os med at få ideen omsat til virkelighed. Det helt specielle og unikke ved vores kugler er, at ikke to af kuglerne er helt 100% ens, det kan nemlig ikke lade sig gøre, da kugler alle er mundblæste og håndmalet. 

Vi har en passion og glæde ved at kreere noget smukt ud fra vores bedsteforældres gamle traditioner.

Smuk gammeldags julepynt i form af de fineste julekugler i glas, som er mundblæst og med sirlig hånd malet efter alle kunstens regler, så vi får et meget smukt og unikt stykke julepynt, som man kommer til at elske at skulle tage frem fra gemmerne og hænge på juletræet, hænge op i vinduerne eller måske lægge dem på et stemningsfad. Mulighederne er mange,-  ideerne og kreativiteten op til den enkelte, men vi håber at I finder vores smukke og unikke julekugler i glas helt magiske og smukke og måske får det jer til at sende varme tanker til jeres bedsteforældre eller andre i holder af i den dejlige søde juletid.

Med ønsket om en rigtig glædelig og magisk december

Juledrømme by Pedersen

  • Black Facebook Icon
bottom of page